Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Miley Cyrus egy rendkívül megható üzenetben mutatta be legújabb családtagját

Miley Cyrus egy rendkívül megható üzenetben mutatta be legújabb családtagját

Színes

Miley Cyrus egy rendkívül megható üzenetben mutatta be legújabb családtagját

Színes

Buda Villő 21:41

Két hónappal Mary Jane elvesztése után az énekesnő újabb kutyát fogadott örökbe. A pitbull az Angel nevet kapta, előző kutyája iránti tisztelete és szeretete jeléül. 

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az énekesnőt rettenetesen megviselte szeretett kutyája elvesztése, akivel nemcsak legjobb barátok voltak, de olyan közel álltak egymáshoz, hogy Cyrus magára is tetováltatta őt, és dalt is írt neki.

Mary Jane elvesztése után a sztár örökbe fogadott egy újabb kiskutyát, aki az Angel nevet kapta, előző kutyája iránti tisztelete és szeretete jeléül. 

„Majdnem két hónappal ezelőtt a legjobb barátnőm, egy menhelyről mentett keverék kis pibull, Mary Jane elhagyta ezt a világot. Tudom azonban, hogy nem ment el végleg. Elhagyta azt a testet, amelyben volt, de soha nem búcsúzott el... a szemével azt súgta: »Viszlát hamarosan, Legjobb barátom.« Mary Jane maga volt a hűség megtestesítője, ezért soha nem fogja megszegni az ígéretét. Érzem, hogy itt van velem, megáldja a család új tagját, akit Angyalnak neveztünk el, mert egy angyal hozta őt el nekem...  az én Marym.”

– írta le egy hosszú, megható Instagram story keretében az énekesnő.

 

Borítókép: Alberto E. Rodriguez / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP