promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Figyelmeztetést adott ki a Disney az egyik gyerekmesére
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A stúdió sértő tartalomra hívja fel a tévénézők figyelmét a Disney+-on, csak azok nézhetik meg A Muppet Show-t, akik elfogadják a felelősségvállalási nyilatkozatot.

A Disney pénteken tette elérhetővé a világ egyik legnépszerűbb, gyermekek számára készült sorozat, A Muppet Show első öt évadát a Disney+-on. A streaming szolgáltató azonban egyes epizódok előtt arra figyelmezteti a tévénézőket, hogy a műsorban előfordulnak „sztereotipikus ábrázolások” valamint gyakori a bizonyos emberekkel és kultúrákkal szembeni negatív bánásmód. 


Forrás: DIMITRIOS KAMBOURIS / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP

„A tartalom eltávolítása helyett tudomásul kell venni annak káros hatásait, tanulni belőle, és párbeszédet indítani egy befogadóbb jövő megteremtése érdekében” 

– olvasható a felelősségvállalási nyilatkozatban. 


Forrás: JIM HENSON PRODUCTIONS / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP

Jó hír egyébként, hogy hamarosan Magyarorszégon is elérhető lesz a Disney+.

„Marta Szafranska, a Disney regionális részlegének vállalati kommunikációs igazgatója elmondta, hogy régiós terjeszkedés zajlik, Magyarország pedig a Disney közép-kelet-európai régiójának a része. A Ziro.hu szerint korábban azt közölték, hogy Közép- és Kelet-Európában a 2021-es pénzügyi évben indulhat a szolgáltatás, viszont az igazgató jelezte, hogy a „pénzügyi év" náluk októberben startol.”

– számolt be róla nemrég az Origo.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás