promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ölelő Corgi az internet új sztárja – szívmelengető képek
Borítókép:  The Dodo
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bár nehéz idők járnak, egy ölelés mindent jobbá tesz – tudja ezt Wallace is, aki azonnal ölelkezést kezdeményez, ha meglát egy másik kutyát az utcán. Egyelőre megteheti, a kutyákra ugyanis még nem vonatkoznak a távolságtartási szabályok. 

Amikor Noah Raminick, a kutyus gazdája sétálni viszi Wallace-t, számít rá, hogy rengetegszer meg kell állniuk. Wallace ugyanis ahányszor észrevesz egy újabb kutyát az utcán, hatalmasra tárja aprócska karjait, és ölelésébe zárja az idegent. Az egyéves Corgi egyetlen másik kutyát sem enged elsétálni anélkül, hogy meg ne ölelné.

Ölelő Corgi
Forrás: The Dodo / INSTAGRAM/IAMWALLACETHECORGI

„Ő a legkedvesebb kutya a világon. Hihetetlenül boldog, ha emberek és más kutyák közelében lehet. Imádja nyalogatni az embereket, és amikor meglát egy másik kutyát, mindig ő kezdeményezi a közös játékot”

– mondta el a The Dodónak a kutya egyik gazdája. 

Ölelő Corgi
Forrás: The Dodo / INSTAGRAM/IAMWALLACETHECORGI

Ha nagy kutyákról van szó, az alacsony testű Wallace sosem mutat félelmet – hátsó lábaira állva igyekszik a lehető legjobb szögben ölelésre tárni mancsait.

Ölelő Corgi

Wallace családja örül annak, hogy a kutyájuk terjeszti a szeretetet a szomszédságában lévő kutyák és emberek között, boldogabbá téve egy kicsit mindenki életét a hétköznapokban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás