promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz beosont Hajdú Péterhez az éjszaka közepén, mert kérdezni akart tőle valamit – videó
Borítókép:  Alekosz / via metropol.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Annyira fontos kérdés fogalmazódott meg Alekosz fejében, hogy nem tudott várni, ezért az éj leple alatt beosont az éppen alvó Hajdú Péterhez, akit félelmetes módon keltett fel.

Tavaly a Life TV-n futó Összezárva Hajdú Péterrel című műsor egyik legmókásabb és legmaradandóbb pillanata volt, mikor Alekosz a békésen alvó Hajdú Péter mellé állt, aki egy „azt a k*rva anyád, de megijedtem!” mondattal nyugtatta magát a kéretlen ébresztés után. Most kiderült, hogy nem az volt az utolsó alkalom, hiszen újabb „traumatikus élményt” okozott a műsorvezetőnek a Való Világ 4 győztese.

Hamarosan jön az Összezárva Hajdú Péterrel második évada, amihez készült most egy elég mókás promóciós videó, amiben a Rózsaszín párduc zenéjére beosonó Alekosz ismét felzargatja a horkoló Hajdú Pétert az éjszaka közepén, hogy megtudakolja, mikor kezdődnek az új részek.

A manapság taxisofőrként is tevékenykedő Alekosz úgy ébresztette fel Hajdú Pétert, hogy erősen megszorította a karját, majd nyugalomra intette őt, amivel jó eséllyel pont, hogy az ellenkezőjét érte volna el egy valós szituációban. Mindenesetre sikerrel járt az egykori villalakó, ugyanis kiderítette, hogy pénteken este 10-kor jönnek a műsor vendégei – akik állítólag izgalmasak lesznek, és megdöbbentő sztorikat fognak elmesélni.

Itt lehet megtekinteni Alekosz és Hajdú Péter videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás