Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A halottak hadserege: végre kiderült, mikor jön Zack Snyder zombis bankrablós filmje

A halottak hadserege: végre kiderült, mikor jön Zack Snyder zombis bankrablós filmje

Színes

A halottak hadserege: végre kiderült, mikor jön Zack Snyder zombis bankrablós filmje

Színes

Baranyecz János - 2021.02.22. 13:32

Dave Bautista főszereplésével érkezik Zack Snyder legújabb filmje, A halottak hadserege, amiben Las Vegast ellepik a zombik, egy zsoldoscsapat pedig elhatározza, hogy ezt kihasználva bankot rabolnak a bűn városában.

Úgy látszik, hogy ez az év Zack Snyderé, ugyanis nem elég, hogy március 18-án érkezik az HBO Go-ra Az igazság ligája közel 4 órás, várva várt Zack Snyder-féle változata, de nem sokkal később még A halottak hadserege is bemutatásra kerül a Netflixen, ami egyben a rendező visszatérését is jelenti a zombis műfajhoz a 2004-es Holtak hajnala után.

A halottak hadserege olyan zsoldosokról szól, akik a gyors meggazdagodás reményében elmennek bankot rabolni a zombik által uralt Las Vegasba. A főszerepben a Marvel-filmek sztárját, Dave Bautistát láthatjuk, és állítólag elég kemény alkotásról van szó, ami tökéletesen fogja vegyíteni a horrort és az akciót, szóval bőven van miért várnunk Zack Snyder következő nagy dobását.

A népszerű filmkészítő igazán egyedi stílussal rendelkezik, így biztosak lehetünk benne, hogy az akciójelenetek fantasztikusak lesznek, ráadásul a történet is elég izgalmasan hangzik, hiszen olyan talán még nem is fordult elő, hogy valaki a zombis, illetve a bankrablós műfajt vegyítette – főleg nem egy ilyen nagyköltségvetésű, hatalmas projektben.

A halottak hadserege május 21-én érkezik a Netflixre, itt lehet megtekinteni a bejelentést:

Borítókép: Dave Bautista A halottak hadserege című filmben / via small-screen.co.uk