Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Istenes Bence titokban transzvesztita? – Botrányos képek kerültek ki

Istenes Bence titokban transzvesztita? – Botrányos képek kerültek ki

Színes

Istenes Bence titokban transzvesztita? – Botrányos képek kerültek ki

Színes

Promotions 09:39

Meghökkentő fotók jelentek meg Istenes Bencéről, amiken nőnek öltözve, parókában, csipkés ruhában és combfixben pózol.

Az Álarcos énekes műsorvezetője, Istenes Bence mindig tudja, mivel kell szórakoztatni a közönséget, a nézők pedig egyenesen imádják, mikor szerelmével, Csobot Adéllal egymás vérét szívják. 2012 óta vannak együtt, azóta pedig két közös gyermekük született, és minden jel arra utal, hogy egy igazán boldog családot alkotnak – de úgy tűnik, hogy Istenes Bence kettős életet élhet.

Egy most kikerült fotósorozat egyenesen sokkolta a rajongókat, hiszen Istenes Bence merész női ruhában, parókában, kisminkelve látható rajtuk, így sokan arra a következtetésre jutottak, hogy népszerű a műsorvezető titokban transzvesztita, és szeret nőnek öltözni – de egyáltalán nem erről van szó.

Ez az egész mindössze ártatlan poénkodás, hiszen a képeken Csobot Adél is szerepel, ráadásul látványosan boldogan, macskafülekkel, sőt, még Fluor Tomi is feltűnik, aki valamiért egy hatalmas koronavírusnak van öltözve. Ezek alapján vagy egy különleges projekten dolgoznak, vagy csináltak egy elképesztő farsangi bulit – egyedül az biztos, hogy sok ember arcára csalt mosolyt ez a kis mókázás.

Itt lehet megtekinteni a fent említett fotósorozatot:

Borítókép: Istenes Bence / via 24.hu