promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Istenes Bence titokban transzvesztita? – Botrányos képek kerültek ki
Borítókép:  Istenes Bence / via 24.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meghökkentő fotók jelentek meg Istenes Bencéről, amiken nőnek öltözve, parókában, csipkés ruhában és combfixben pózol.

Az Álarcos énekes műsorvezetője, Istenes Bence mindig tudja, mivel kell szórakoztatni a közönséget, a nézők pedig egyenesen imádják, mikor szerelmével, Csobot Adéllal egymás vérét szívják. 2012 óta vannak együtt, azóta pedig két közös gyermekük született, és minden jel arra utal, hogy egy igazán boldog családot alkotnak – de úgy tűnik, hogy Istenes Bence kettős életet élhet.

Egy most kikerült fotósorozat egyenesen sokkolta a rajongókat, hiszen Istenes Bence merész női ruhában, parókában, kisminkelve látható rajtuk, így sokan arra a következtetésre jutottak, hogy népszerű a műsorvezető titokban transzvesztita, és szeret nőnek öltözni – de egyáltalán nem erről van szó.

Ez az egész mindössze ártatlan poénkodás, hiszen a képeken Csobot Adél is szerepel, ráadásul látványosan boldogan, macskafülekkel, sőt, még Fluor Tomi is feltűnik, aki valamiért egy hatalmas koronavírusnak van öltözve. Ezek alapján vagy egy különleges projekten dolgoznak, vagy csináltak egy elképesztő farsangi bulit – egyedül az biztos, hogy sok ember arcára csalt mosolyt ez a kis mókázás.

Itt lehet megtekinteni a fent említett fotósorozatot:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás