promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gwyneth Paltrow hiába van túl a víruson, még mindig komoly tünetei vannak
Borítókép:  FRAZER HARRISON / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világhírű színésznő, Gwyneth Paltrow még a koronavírus kezdeti szakaszában kapta el a fertőzést, azonban a mai napig maradandó tünetekkel küzd. 

Több, a víruson átesett ember állítja, hogy a betegség után akár több hónappal is tapasztal olyan tüneteket, amik anno a fertőzés miatt jöttek létre, és máig nem szabadulnak tőlük. A sztárvilágból Gwyneth Paltrow is hasonló problémákkal küzd, melyek megszüntetésére egyéni megoldást választott. 

A színésznő elmondása szerint, a "gyógyulás" óta fáradékonyságot tapasztalt, valamint, ahogy ő fogalmazott: ködös az agya. 

Azt is elárulta, hogy januárban csináltatott egy kivizsgálást, hogy kiderüljön, mi okozhatja a fenti kellemetlen tüneteket. Az pedig gyorsan rámutatott, hogy még mindig magas a gyulladási szint a testében – írja a JOY

Ezt jelenleg egy speciális keto-diétával próbálja kezelni. Növényi alapú ételeket eszik főként, és délelőtt 11 óráig böjtölni szokott. Ezzel egyfajta tisztítókúrát végez, amit további vitaminok szedésével egészít ki, valamint infraszaunába is jár. Állítása szerint a bőre már most hálás mindezekért.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás