promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ő nyerte a ValóVilág hetedik párbaját
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

VV Virág és VV Merci párbaja már régóta váratott magára, most elérkezett a pillanat, hogy kiderüljön, kit szeretnek jobban a nézők. 

A legtöbben szoros küzdelemre számítottak, de mielőtt elárulnánk a végeredményt, jöjjön egy kis ízelítő a párbaj előtti napokból. 

Mercinek és Virágnak ugyanis jócskán akadt feladata az összecsapás előtt, kisebb küzdelmekkel mérette meg a Nagy Testvér a lányokat. A feladatok közül kétségkívül a sütés-főzés bizonyult a legérdekesebbnek, főként hogy a nézők tudhatják, egyik lány sem egy konyhatündér. 

A párbajozóknak először egy angolnával – nem olyannal, most tényleg hallal – kellett megküzdeniük, ami öklendezésbe fullladt. 

A rögtönzött Konyhafőnök-szerű főzés után eljött az idő, hogy Mercit és Virágot a villatársak bombázzák meg néhány kínos kérdéssel. A hetedik párbaj kihívóját sikerült is megizzasztani. 

Szombaton pedig elérkezett a párbaj napja, ahol a legtöbben nagyon szoros – akár csak néhány százalékos különbségű – eredményre számítottak. Nem így lett. Mutatjuk ki térhetett vissza a villába és folytathatta a harcot a 36 millió forintért. 

Az RTL Klub közben nyilvánosságra hozta az eddigi párbajok adatait. Elképesztő mennyiségű szavazatok érkeztek a villalakókra egy-egy megmérettetés alkalmával, de hogy ki kapta eddig a legtöbbet? 

A ValóVilág powered by Big Brother jubileumi évadában a Párbajok során eddig közel 300.000 egyedi felhasználó nyilvánított véleményt. A szavazók valóban az általuk szimpatikusnak tartott játékosokra adják le voksukat, egyénileg döntik el, kit mennyire akarnak támogatni abban, hogy övé legyen a győzelemmel járó 36 millió forint. Eddig a legtöbb, 175.771 szavazat Gina és Bálint Párbaján érkezett, a legtöbb egyéni voksot a fiúk közül Moh szerezte meg (134.447) a lányoknál Merci a rekorder (113.203) szavazattal. A játékosok közül eddig Bálint három, Merci két, Moh és Vivi egy-egy alkalommal mehetett vissza a Villába győztesként. 

– írta közleményében a csatorna. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás