promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kendall Jenner bugyija olyan vékony, mint egy cipőfűző – fotók
Borítókép:  Kendall Jenner / Alberto PIZZOLI / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy szexi, vörös fehérneműben pózol Kendall Jenner, de olyan apró ruhadarabról van szó, hogy ennyi erővel anyaszült meztelen is lehetne.

Kim Kardashian féltestvére, Kendall Jenner elég magasra tört az utóbbi években, hiszen rengeteg márka és kampány arca lett, ráadásul már több mint 151 millió követője van Instagramon, ami egyenesen félelmetes. A fiatal modell egyáltalán nem nevezhető szégyenlősnek, és ezt folyamatosan bizonyítja, hiszen például most is egészen vadító ruhában fotózták.

Kendall Jenner Kim Kardashian SKIMS nevű márkájának legújabb darabjait öltötte magára, viszont annyira aprócska, vörös bugyit sikerült választani neki, hogy talán még egy cipőfűzővel is jobban járt volna, hiszen kicsit sem kell megdolgoztatnunk a fantáziánkat annak érdekében, hogy akár teljesen pucéran lássuk lelki szemeink előtt a hírességet.

Az biztos, hogy elég merész Kendall Jenner megjelenése, viszont ez a visszajelzések alapján kicsit sem jelent gondot a rajongóinak, hiszen mindössze pár órával a videók/fotók posztolása után több mint 6 millió ember jelezte, hogy bejön nekik a népszerű manöken kinézete, szóval úgy néz ki, hogy jól döntöttek a SKIMS-nél, hogy ilyen ruhát aggattak rá.

Itt lehet megnézni Kendall Jenner dögös posztját, persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás