promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a kutya egy apró kis testi hibával született, mégis hihetetlenül szeretnivaló
Borítókép:  The Dodo
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kleo a rendellenessége ellenére nagyon aktív kiskutya, így a legjobban egy olyan családdal járna jól, ahol idősebb gyerekek vannak.

Amikor Meagan Hanley, egy Massachusetts-i állatmenhely alapítója először találkozott Kleóval, azonnal beleszeretett. A kiskutya a texasi San Antonio egyik menedékházban már az altatásra várt, egyedi megjelenésű arca miatt ugyanis senki sem akarta örökbe fogadni.


Forrás: The Dodo

Kleo kissé görbe arccal és előre álló alsó állkapoccsal született, így másképp néz ki, mint a legtöbb kutya. Hanley azonban azonnal érezte, hogy megjelenése ellenére Kleo különleges kutya, így hamarosan már Massachusetts felé tartottak, ahol az állat egy bostoni menhelyen kapott helyet.


Forrás: The Dodo

„Állkapocsi deformitása miatt horkantgató hangot ad ki, amikor izgatott, előreharapása miatt pedig kissé rendetlenül iszik és eszik ropogós ételeket. Ettől eltekintve Kleo rendes boldog, egészséges kutya. Bár a látogatók általában furcsán néznek rá, ő szerencsére nem tudja, hogy különbözik a többi kutyától, csak boldogan üget a többiekkel”

 – mondta Brianne Miers, Kleo ideiglenes gazdája a menhelyen. 

Mierst folyamatosan lenyűgözi, hogy Kleo mennyire alkalmazkodó, és leszámítva az arcán fellelhető apró különbséget, az állat ugyanolyan kölyökkutyaként viselkedik, mint hasonló korú társai.


Forrás: The Dodo

Kleo 20 másik kutyával érkezett a menhelyre, közülük mindannyian meglehetősen gyorsan találtak családot. Kleo iránt azonban ezidáig sajnos senki sem érdeklődött komolyan.


Forrás: The Dodo

Miers számára nehéz nézni, hogy Kleón kívül minden más kutyát örökbefogadnak, hiszen ez a kutyus is ugyanúgy csak a szeretetet és az elfogást keresi. Az állat gondozója azonban biztos benne, hogy végül majd eljön egy megfelelő család ezért az apró testi hibával rendelkező kiskutyáért is, és az egy nagyon szerencsés család lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás