promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szikora Róbert egy sütő miatt várja az idei Valentin-napot
Borítókép:  Patika Magazin
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az R-GO frontembere, Szikora Róbert egy sütő miatt várja az idei Valentin-napot, de hogy hol az összefüggés, azt ő maga árulta el.

Február 14-e, vagyis a szerelmesek pirosbetűs ünnepnapja, Valentin-nap idén vasárnapra esik. A megosztó ünnep egyesek szerint egy olyan nap, amikor tényleg minden a szerelmünkről szól, mások szerint viszont csak egy felesleges marketingfogás.

Szikora Róbert számára is fontos az idei Valentin-nap, de nem azért, amiért gondolnánk; egészen más van a háttérben. Bár nagyon fontos neki az is, hogy a feleségével együtt különsen széppé tegyék ezt a napot, és az, hogy kifejezzék egymás iránti, múlhatatlan szeretetüket.

„Apróságokkal kedveskedünk a másiknak. A nejem ezen a napon piros szívekkel díszíti fel az otthonunkat, ami különös hangulatot ad. Úgy érzem, ő egy rendkívül tiszta lélek”

- mesélte a Bors-nak Szikora Róbert, aki elárulta azt is, hogy a napokban vásároltak egy új sütőt, amit éppen Valentin-napon fognak felavatni.

„Főzni ugyan nem tudok, viszont kiválóan tudom nézni a nejemet, ahogy ételeket készít. Most vasárnap túróval töltött gombafejeket süt ebédre!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás