Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Justin Timberlake nyilvánosan kért bocsánatot Britney Spearstől és Janet Jacksontól: „Tudom, hogy elbuktam”

Justin Timberlake nyilvánosan kért bocsánatot Britney Spearstől és Janet Jacksontól: „Tudom, hogy elbuktam”

Színes

Justin Timberlake nyilvánosan kért bocsánatot Britney Spearstől és Janet Jacksontól: „Tudom, hogy elbuktam”

Színes

Baranyecz János 15:15

Egy közel 20 évvel ezelőtti eset miatt alakult ki hatalmas botrány Justin Timberlake körül, aki most őszintén bocsánatot kért az érintettektől.

Pár napja jött ki a Framing Britney Spears című dokumentumfilm, ami arról szól, hogy milyen sokan próbálják már évtizedek óta irányítani és tönkretenni a világsztárt. Egykori exe, Justin Timberlake is feltűnik az alkotásban, ráadásul elég negatív színben, ugyanis a 2002-ben történt szakításuk után mindenhol szidta Britney-t, ráadásul azt is nyilvánosságra hozta, hogy lefeküdtek, ezzel pedig teljesen tönkretette az énekesnőről kialakult képet, és hatalmas gyomrost adott a karrierjének.

Rengetegen kiakadtak Justin Timberlake-re, hiszen végig áldozatként tetszelgett a különböző műsorokban, miközben könyörtelenül taposott Britney-n, ezért most az ’N Sync egykori énekese nyilvános közleményt adott ki, amiben bocsánatot kér.

„Nagyon sajnálom életem azon időszakait, amikor a tetteim hozzájárultak a problémához, amikor butaságokat beszéltem, vagy amikor nem álltam ki a helyes dolgok mellett. Már látom, hogy csalódást okoztam ezekben a pillanatokban és rengeteg másikban is, és előnyös volt számomra az a rendszer, ami elnézi a nőgyűlöletet és a rasszizmust. Külön szeretnék bocsánatot kérni Britney Spearstől és Janet Jacksontól, mert törődök velük és tisztelem ezeket a nőket, és tudom, hogy elbuktam”

– írta Justin Timberlake.

Janet Jacksontól azért kért elnézést, mert a nagy port kavart 2004-es Super Bowl fellépésük után – ahol felfedte az énekesnő melleit – egyáltalán nem állt ki mellette, és hagyta, hogy a média szétszedje őt, miközben a saját pályafutása folyamatosan felfelé szárnyalt.

A bocsánatkérésre összességében elég pozitív reakciók érkeztek, hiszen Justin Timberlake jelezte, hogy szeretne fejlődni, és részese lenni a nagyobb beszélgetésnek. Felesége, Jessica Biel is kiállt mellette, de eddig még se Britney Spears, se Janet Jackson nem reagáltak.

Borítókép: Justin Timberlake / Angela Weiss / AFP