promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Zsolt keményen visszaszólt Győzikének: „Ő egy mentálisan beteg ember, a gyógyszer a legjobb barátja”
Borítókép:  Győzike és Gáspár Zsolt / via nlc.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megint összebalhézott Gáspár Győző és Gáspár Zsolt, aki most nagyon kiakadt, és elképesztően durva dolgokat mondott testvéréről.

Győzike és öccse, Gáspár Zsolt hosszú ideig nem beszéltek egymással, de nemrég végre kibékültek, és úgy tűnt, hogy ismét minden rendben van közöttük. Sajnos nem sokáig tartott a boldogság, ugyanis Gáspár Zsolt meghirdette 530 millióért a Győző szomszédságában lévő családi otthont, csak erről valamiért nem szólt neki. Győzike persze nagyon kiakadt ezen, és kemény szavakkal bírálta a nyilvánosság előtt testvérét, akinél ezek után betelt a pohár, és most kegyetlenül visszaszólt.

„Elég Győzikéből, meg az üzengetéseiből! Ő egy mentálisan beteg ember, a gyógyszer a legjobb barátja, ez itt a probléma. Egy ember, aki lassan negyvenszer műtette magát, s akinek komoly gondjai vannak magával”

mondta Gáspár Zsolt.

Győzike szerint öccse múltkori békülése csak színjáték volt, ráadásul ez az ingatlanos dolog is nagyon rosszul esett neki, szóval a fenti üzenet után elég kevés az esélye annak, hogy a közeljövőben ismét el tudják ásni a csatabárdot. Láthatóan hatalmas feszültség tombol közöttük, és szinte biztosak lehetünk abban, hogy nem ez volt az utolsó nyilvános balhéjuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás