promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pofon vágta csapattársát az Exatlon versenyzője – mutatjuk, mi történt
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Janka megpofozta Szendy Lillát az Exatlon Hungary-ben. Közben két Kihívó között szerelem kezd kialakulni.

A keddi adás után csak megpedzegettük azt, hogy Kővári Viktor beleszeret Buzás Dorottyába, a szerdai műsor után már egyértelmű, hogy a Kihívó gyengéd érzelmeket táplál Dóri iránt, de hogy mennyire kölcsönös az érzés, azt még egyelőre nem tudni. Mindenesetre szép pár lennének, és nagyon jól elbeszélgettek kettesben a nap végén.

Azonban a verseny szabályia tiltják, hogy intim kapcsolatot ápoljanak egymással a versenyzők, szóval az első randira mindenképpen csak az Exatlon után kerülhet sor.

A Bajnokok ismét megalázó vereséget szenvedtek a Kihívókkal szemben, és ez nem amiatt történt, mert a Bajnokok mínusz két ponttal indultak a Joker játékon, hiszen a Jutalom játékot úgy nyerték meg a KIhívók, hogy akkor ők indultak hátrányból.

Ezt a pirosak is látják, és éppen ezért nem is volt jó a hangulat este a Villában. Szendy Lillát viselte meg a legjobban a vereség, ő ugyanis egyetlen pontot sem tudott szerezni a csapatának, és elmondása szerint nem is érzi jól magát Dominikán. Tóth Janka próbált meg egy kis lelki erőt önteni belé, és egy kisebb pofont is adott csapattársának, hogy jobb belátásra bírja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás