promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Zsolt 530 millióért árulja a családi luxusvillát
Borítókép:  Gáspár Zsolt / via nlc.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gáspár Zsoltiék úgy döntöttek, hogy 530 millióért eladják nógrádmegyeri luxusotthonukat, és ehhez Győzikének is volt egy-két keresetlen szava.

Nehéz döntést hozott Gáspár Zsolt és a családja, hiszen több évtized után el szeretnék hagyni nógrádmegyeri luxusotthonukat, amit most 530 millió forintért árulnak az interneten. Az 5000 négyzetméteres telken lévő, 1800 négyzetméteres ingatlanban 10 hálószoba, 7 fürdőszoba, és még szauna is van, de jár hozzá egy hat férőhelyes garázs, és persze medence is. A Farm VIP műsorvezetője most elárulta, hogy miért döntöttek így.

„A gyerekek kirepültek a fészekből, a lányom Budapesten jár egyetemre, a fiam pedig cukrásznak tanul, nem kell már nekünk ekkora ház. [...] Szeretnénk egy tanyát, egyelőre Gödöllő, Pest és Győr jött szóba, de még igazán nem tudjuk, hová megyünk. Apám jön velünk, ez nem is kérdés, őt nem zavarja a költözés. Persze, lelkileg nehéz ez nekünk, hiszen engem 1975-ben ebbe a házba hoztak haza, és ugyan azóta újjáépítettük, de mindig is itt éltünk. Most mégis úgy érzem, eljött az ideje a változásnak”

– mesélte a Blikknek Gáspár Zsolt, aki abban reménykedik, hogy hamar sikerül eladni az ingatlant.

A híresség érdekes módon erről egyáltalán nem szólt a szomszédban élő testvérének, Győzikének, aki persze eléggé kiakadt, mikor végül a rokonaitól megtudta a dolgot, és nagyon nekiment Zsoltnak – szóval úgy néz ki, hogy ismét jó időre búcsúzhatnak a családi békétől, pedig nemrég még úgy tűnt, hogy több év után végre elásták a csatabárdot a fivérek:

„Anyu a halálos ágyán ígértette meg velünk, hogy itt maradunk. Nem akarom elhinni, hogy apám elmenne innen, hiszen itt van eltemetve a felesége. Zsolti szégyellje magát! Nem tudom, miért hiszi magát akkora sztárnak, hogy Pestre kell költöznie. Azt is hogy gondolja, hogy ennyit kér a villáért? Hát, nem Hollywoodban vagyunk!”

Itt lehet megtekinteni a luxusvilla hirdetését.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás