promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: a villalakók azt hiszik, hogy az aradi vértanúk szobra van kint a Hősök terén
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Bálint újra VV Vivit tesztelgette, de még ő maga is belebukott a dologba.

Beindult a villában a nagy VV Vivi kvíz, ahol a fiúk többsége állandóan kérdésekkel bombázza a martfűi lányt, de főleg VV Bálint. Úgy tűnik az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője picit lenézi Vivi intelligenciáját, és állandóan a tudását tesztelgeti.

Anno az elején még közmondásokról faggatták, nem rég pedig előkerültek olyan kérdések, amik főleg a fővárosunkat járták körbe. Vivi azzal védekezett, hogy ő egyáltalán nem budapesti, meg különben is olyan kérdéseket tegyenek fel neki, amikre tudja a választ. Bár hogy mit jelent a magyar zászlóban a piros, fehér és a zöld szín, arra tényleg még általános iskolából illik emlékezni. (Erő, hűség, remény.)

Szóval VV Vivinek most például arra kellett megtalálnia a választ, hogy kiről nevezték el a Gellért-hegyet, illetve hol található a fővárosban a Szabadság-szobor.

Aztán jött VV Robitól a kérdés, hogy kiknek állít emléket a budapesti Hősök tere, de VV Moh arra is rákérdezett, hogy hány ember szobra látható ott. Ez már kicsit izmosabb, mint az eleje.

VV Vivi azt mondta, hogy 13, amit mindenki helyeselt, aztán a lány kijelentette, hogy az aradi vértanúk szobra látható a helyszínen. VV Bálint és VV Robi olyan határozottsággal bólintott rá erre is, hogy jómagam nem véltem iróniát felfedezni benne, de más se, aki megnézte a videót. 

Úgy néz ki VV Bálint a saját csapdájába esett, és visszanyalt a fagyi, mert ő se tudta erre a kérdésre helyesen a választ, és VV Robit is behülyítette. 

A lényeg, hogy a Hősök terén 14 emblematikus történelmi személyiség szobra áll, a legmagasabb ponton Gábriel arkangyallal, de ugyebár ez hivatalosan a millenniumi emlékmű, ami a magyar honfoglalás ezeréves jubileumának állít emléket. Hogy ki az a 14 történelmi személy, abban segít nektek a Wikipédia, ha ide kattintotok, mert szerintem elég kevés ember van, aki kapásból fel tudná sorolni mindet hirtelen. Ugye, hogy még egy trash-reality is néha az ismeretek bővítése felé sodorja az embereket, úgy 1-2 százalékban. 

Az összefoglalóból az is kiderül, hogy VV Virág szexelni akar VV Danival, bár a nézők közül tegye fel a kezét, akinek ez újdonságot jelent.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás