promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kínos szexjelenetéről mesélt a luxusfeleség
Borítókép:  Viasat3
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csősz Boglárka nyíltan mesélt az egyik legkellemetlenebb forgatásáról. 

A Life Tv, Bréking című műsora szinte futószalagon hozzá a hol érdekes, hol megbotránkoztató vagy éppen pikáns történeteket. Köszönhető ez annak, hogy a vendégek többnyire olyan sztárok, akiknek vannak is ilyen sztorijaik. Ezúttal az egyik legmegosztóbb luxusfeleség, Csősz Boglárka volt a talkshow sztárja. 

Csősz Boglárka egy mexikói kiruccanásáról osztott meg részleteket. Elmondta, hogy az egyik nap kilátogattak egy nudista strandra, ami számára felszabadító érzés volt. 

„Van, aki egy tangát visel, de rajtam nem volt semmi. Az, hogy meztelen voltam, felszabadító érzés volt. Nem feszélyezett semmi, nem is bámult senki"

– mesélte a luxusfeleség. 

Akinek élénk a fantáziája el tudja képzelni a sztár meztelenül, annak a férfinak pedig mindez valósággá vált, aki szexjelenetet forgathatott egyszer Bogival. A baj csak az, hogy mindez nem túl jól sült el. A felvétel lényege az lett volna, hogy minél erotikusabb legyen, ez azonban nem akart összejönni. Bogi elárulta, hogy miért. 

„Volt olyan jelenetem, a pasi marha jól nézett ki, azt hittem, hogy minden működni fog.De nem mozdult meg, nem volt benne semmi szexualitás.Ha egy férfi nem tud férfi lenni egy jelenetben, a nő nem tud erre reagálni"

– panaszolta.

Ha pedig már ennyi vadító dologról beszéltünk, ideje, hogy mutassunk is valamit, Bogi egyik bomba fotójával búcsúzunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás