promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vérben úszott a kutya, mikor hazaért a család: pánik után hatalmas megkönnyebbülés
Borítókép:  The Dodo
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pogo kölyökkora óta rengeteg fölös energiával van megáldva, rendszeresen elképesztőbbnél elképesztőbb helyzetekkel lepi meg a családját. Legutolsó „akciója” során azonban túl messzire ment – alaposan ráijesztett a gazdáira.

„Mindketten pánikba estünk. Azt hittük, valahogy megsebesítette magát”

– mesélték a kutya gazdái a The Dodónak, akik arra értek haza, hogy Pogo lábai vérvörösbe borultak. A nagy riadalomban egyikük sem vette észre, hogy a kutya nagyon is boldog volt, hogy látja őket, és a farkát is hevesen csóválta. 


Forrás: The Dodo

Amikor rájöttek, hogy Pogo teljesen rendben van, elkezdték keresni vörös bundájának lehetséges okait. A család ekkor fedezett fel egy összerágott vörös hajfestékes dobozt, amely a kutya ágyában volt elrejtve.


Forrás: The Dodo

„Azonnal elkezdtünk nevetni. Pogo olyan boldog volt, hogy folyamatosan körbe-körbe futkározott, és egyáltalán nem mutatott bűntudatot... amíg a fürdőbe nem vittük!”

A kutyust egy rendkívül alapos mosdatásban részesítették, hogy megpróbálják kiszedni a festéket a bundájából, sajnos azonban nem volt teljes a siker. Pogo lába helyenként továbbra is inkább rózsaszín maradt.


Forrás: The Dodo

„Sok vicces pillantást kaptunk, amikor kimentünk sétálni vele a strandra, különösen akkor, amikor kijött a vízből, és felemelte a mancsait – olyan volt, mintha megsérült volna. Egy délután például a városban sétáltunk, amikor valaki ideszaladt hozzánk, hogy tudassa velünk, hogy a kutyánk megsérült. Azt hitte, hogy csak figyelmen kívül hagyjuk a sérüléseit.”

Végül a festék három hónap alatt kopott ki, ám Pogo gazdái bizonyára még sokáig emlegetik majd a kalamajkát, amit a kutyus okozott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás