promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghalt Jolika néni, Szilágyi István özvegye
Borítókép:  Jolika néni / via ripost.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hosszan tartó betegség után, 78 évesen életét vesztette Szilágyi István özvegye, Humenyánszky Jolán.

Rettenetes hírt közölt Jolika néni segítője, ugyanis kiderült, hogy Szilágyi István özvegye, Humenyánszky Jolán 78 évesen elhunyt egy budapesti kórházban. Az elismert szobrászművész tüdődaganatát már nem lehetett megoperálni, ezért pár héttel ezelőtt már az orvosai sem tudtak semmi bíztatót mondani számára, így csak abban reménykedett, hogy még utoljára láthatja fiát, aki édesapja meggyilkolása miatt van előzetes letartóztatásban.

„Nagyon örülnék, ha találkozhatnék a fiammal. Tudom, hogy óriási bűnt követett el, de nem tudok mit tenni, mégiscsak a gyermekem, a vérem… Remélem, kérvényezhetjük a találkozót, és ha megkapjuk a szükséges engedélyeket, hosszú hónapok után végre újra láthatom Pétert!”

mesélte még január elején Jolika néni, de végül nem jött össze a találkozó.

2020-ban felfoghatatlan szörnyűségeket kellett átélnie Humenyánszky Jolánnak, hiszen állítólag a szeme láttára ölte meg Szilágyi Istvánt a közös fiúk, majd lakhatatlanná minősítették az otthonát, ezért el kellett költöznie, és végül kórházról kórházra járt a súlyosan romló egészségügyi állapota miatt. Jolika néni rengeteg megpróbáltatáson ment keresztül az utóbbi hónapokban, és végül ma reggelig bírta a harcot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás