promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Amy Schumer meztelen fotón mutatta terhessége nyomait
Borítókép:  IMAGE PRESS AGENCY / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A színésznő büszkén vállalja hegeit, és ez talán erőt adhat olyan nőknek, akik nincsenek kibékülve testükkel a szülés után. 

Amy Schumer mindig is afféle megmondó személy volt a sztárvilágban. Minden helyzetben és témával kapcsolatban vállalja a véleményét, kiáll az emberi jogokért, és ha kell erőt ad azoknak a rajongóknak, akiknek szükségük van rá. 

Tette ezt mindvégig terhessége alatt is, ahol többnyire smink és mindenféle sallang nélkül mutatta meg a várandósság nehezéségeit és boldog pillanatait egyaránt.

2019-ben megszületett első gyermeke, akit végül császármetszéssel hozott a világra. 

Azoknak a hölgyek, akik hasonlóan szülték meg babájukat sokszor kellemetlenséget okoz a műtét utáni heg, mely csak évek múltán lesz halványabb. Anyukák ezrei feszengnek ettől, szégyellik testüket, pedig semmi okuk sincsen rá, és ennek az elfogadásában segít Amy Schumer is. 

A színésznő büszkén, meztelenül fotózta le magát, mely képet utána az Instagram-oldalára is feltöltött.

„Szerintem ma nagyon jól mutat a hegem"

– írja a posztban. 

A színésznő korábban őszintén beszélt arról is, hogy Lyme-kórt azonosítottak nála, később pedig a lombikprogramról is nyíltan mesélt. Akkoriban többször nyilatkozta, hogy férjével örömmel vállalnának még egy gyermeket, azonban az azóta eltelt időszakban nem feltétlenül boncolgatta a témát. – idézte fel a JOY

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás