Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tilla kiakadt: „Miért vagyunk ennyire bunkó, primitív emberek?!”

Tilla kiakadt: „Miért vagyunk ennyire bunkó, primitív emberek?!”

Színes

Tilla kiakadt: „Miért vagyunk ennyire bunkó, primitív emberek?!”

Színes

Helmeczi Benjamin 15:34

Tilla eddig bírta, a trehány kutyagazdik miatt úgy érzi, dühkitörést fog kapni.

Hiába van több helyen is kitéve az ingyenesen használható szemetes, ami a kutyák ürülékéhez használandó, még mindig vannak olyan trehány gazdik, akik nemcsak arra lusták, hogy vigyenek magukkal egy-egy nejlonzacskót, de még az is derogál neki, hogy néhány centiméternyire kinyúljon a karjával, és letépjen egy zacskót, hogy aztán azzal vegye fel a kutyusa kis csomagját, és belehelyezze azt a szemetesbe.

Ugyanezzel a problémával találkozik rendszeresen Tilla, mikor kedvencét, Dubit viszi sétálni. A műsorvezető az Instagram-oldalán fakadt ki egy videóban, amiben konkrétan egy olyanra mutatot példát, amit fentebb leírtunk; vagyis valaki úgy hagyta ott a kutyakakit az utcán, hogy fél lépéssel arrébb ott volt az ingyenesen elvehető zacskó.

„Ezt nem tudom felfogni! Hogy lehetünk ennyire bunkó, primitív – nem mondom, hogy állatok, mert az állatok ennél sokkal jobb fejek –, hanem bunkó, primitív emberek, hogy otthagyjuk a kutyának a sz*rát, és amikor megyünk este sétáltatni, akkor ha a kutya bemegy egy ilyen sötét avaros részre, akkor belelépünk. Hihetetlen, agyvérzést fogok kapni!”

- dühöngött a videóban Tilla, teljesen jogosan.

A műsorvezető még a videója végén könyörögve megkért minden kutyagazdit, aki eddig nem tette volna meg, hogy ha ki van helyezve a szemeteszacskó, akkor – hogy pontosan idézzük őt:

„Használd b*ssza meg!”

Borítókép: 24.hu