Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Cicciolina nem akárkinek az alsónadrágját őrzi a fiókjában

Cicciolina nem akárkinek az alsónadrágját őrzi a fiókjában

Színes

Cicciolina nem akárkinek az alsónadrágját őrzi a fiókjában

Színes

Baranyecz János 07:37

Különleges dolgot árult el Cicciolina, ugyanis kiderült, hogy van a tulajdonában egy alsónadrág, ami Európa egyik legbefolyásosabb emberéhez tartozott.

Az egykori pornósztár, Staller Ilona, vagyis Cicciolina igazi szexszimbólum, aki az 1970-es évektől kezdve szinte megbabonázta a közönséget, és természetesen rengetegen udvaroltak neki. A művésznőnek számtalan izgalmas története van, most például arról beszélt, hogy 1973-ban Olaszország egykori miniszterelnöke, Silvio Berlusconi elhívta magával nyaralni, és nem akármilyen szuvenírrel gazdagodott a kis kiruccanás során.

„Fogtam magam és eltettem az egyik alsónadrágját, már nem is tudom milyen indíttatásból. Mindenesetre még ma is megvan és büszke vagyok rá, hogy egykoron ő maga viselte. Egyébként nem az övé az egyetlen férfi alsó a fiókjaim mélyén”

– mesélte sokat sejtetően Cicciolina a Ripostnak.

Állítólag nagyon bőkezű volt vele a politikus/üzletember, szinte a tenyerén hordozta őt, és végig igazi úriemberként viselkedett. Kifejezetten maradandó élmény lehetett ez Cicciolinának, ha ennyire emlékszik rá, és még a mai napig őrizgeti Silvio Berlusconi alsónadrágját, ami azért valljuk be, nem hétköznapi emléktárgy – és még ki tudja, hogy mit rejtenek azok a fiókok.

Borítókép: Cicciolina / via velvet.hu