promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyászol a VIVA egykori műsorvezetője, Ada
Borítókép:  Joy.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szomorú hírt osztott meg közösségi oldalán, a VIVA Tv egykori sztárja, Pintér Adrienn azaz Ada. 

A műsorvezető gyászol, ugyanis meghalt szeretett kiskutyája, Lilóka, akitől Instagram-oldalán keresztül is elbúcsúzott. A rajongók rengeteg részvétnyilvánítást küldtek. 

„#tokeletlencsutortok ma kicsit más megközelítesben. Tegnap elment a mi Lilókánk. 16 éves lett volna áprilisban és szerintem emberek is megirigyelnék az életét. Kicsit művésznő volt, kicsit csálé fogu( majd fogatlan), kicsit büdös, de a miénk! Nyilván a család középpontja volt, teljes tagkent kezelve, igy ahova lehetett jött velünk, utazott, közösségi életet élt, ágyban aludt, bejárta fel Európát. Sajnos az életben vannak rossz és nehéz pillanatok is, ez is vele jár...."

– osztotta meg érzéseit Ada. 

Lilókáról persze fotókat is megosztott a sztár, amin jól látszik, hogy milyen mozgalmas élete is volt a kiskutyusnak, látszik, hogy valóban igazi családtagként volt kezelve. 

Hogy ne csak szomorú hírt közöljük, Ada élete mindeközben tele van örömmel. Az öt éve boldog házasságban élő műsorvezető ugyanis nemrég bejelentette, hogy várandós, amiről részletesebben mi is beszámoltunk. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás