promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Paris Hilton gyereket szeretne, és ebben Kim Kardashian segít neki
Borítókép:  Kim Kardashian és Paris Hilton még 2006-ban / Kevin Winter / Getty Images North America / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Paris Hilton eldöntötte, hogy mesterséges megtermékenyítés útján szeretne gyereket, és ebben Kim Kardashian van a segítségére.

Valaha szinte az egész világ egy szép, de nem túl okos szőke lányként tekintett Paris Hiltonra, majd egy meghatóan őszinte dokumentumfilmben elárulta, hogy az egészet csak megjátszotta, és valójában egy intelligens, érzékeny ember, aki ráadásul zseniális üzletasszony is. Miután tavaly levette az álarcot, úgy néz ki, hogy most ismét komoly döntést hozott, hiszen gyereket szeretne a párjától, Carter Reumtól, akivel 2019 végén jöttek össze, és azóta élnek párkapcsolatban.

„Carter álmaim pasija, 100 százalékig. Beszéltünk már esküvőről, gyereknevekről, satöbbi. Izgatott vagyok, hogy életem új fejezetébe lépjek. Elindítottuk a mesterséges megtermékenyítés folyamatát is, szóval akár ikreim is lehetnek. Kim Kardashian beszélt nekem erről, addig fogalmam sem volt róla”

– idézi Paris Hiltont a 24.

Már hosszú ideje jó barátok Kim Kardashiannal, akinek állítólag a második gyermeke is ilyen módszerrel jött világra, szóval valószínűleg a saját tapasztalatai alapján ajánlotta ezt a megoldást a jelenleg 39 éves Paris Hiltonnak. A rajongók biztos, hogy nagyon örülnek a híresség elhatározásának, hiszen ez is azt jelenti, hogy jobban érzi magát az utóbbi évek mélypontjai után, és végre tényleg boldog.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás