promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: a nézőkön is múlik, hogy VV Vivi fogja-e használni a vibrátorát
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Vivi taktikai szempontból a lehető legjobb embert hívta ki párbajozni.

Mire alapoztuk ezt a fenomenális clickbait címet? Arra, hogy ha VV Vivi kiesik, akkor már soha nem kerül kamerák előtt testközelbe azzal a segédeszközzel, amit kikönyörgött magának a szerkesztőktől. A Zeusz névre keresztelt vibrátor karácsony óta a martfűi lány birtokában van, és a villalakók többször is cukkolták azzal Vivit, hogy nem akarja használatba venni.

VV Vivinek elég sok mindenben csak a szája nagy, de ettől még egy színes személyisége a trash-realitynek. A villalakók többsége mégis úgy érezte, hogy rá kell tenniük a jelüket, szóval biztos volt, hogy ő fog menni párbajozni. Hogy kit hívott ki, az a videóból kiderül, de akik követik a műsort, azoknak nem lesz meglepetés.

Ha fogadni lehetett volna rá, akkor a lehető legkevesebb szorzót kapta volna az, hogy VV Frura kerül a kék kendő, annyira nyilvánvaló volt a szituáció. VV Renátó párja abszolút nem találja magát, amióta a szerelme kiesett a játékból, szóval csak depressziósan ténfergett a villában. Valószínűleg a nézők is úgy fogják gondolni, hogy Fru játékban maradásának nincsen túl sok értelme.

Szóval lehet olyan párbaj szemtanúi leszünk a hétvégén, ami már eldőlt, de mindig lehetnek meglepetések. VV Fru jól fog járni a kieséssel, mert a végső győzelemre vajmi kevés esélye van, és így csak hamarabb visszakapja a szerelmét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás