Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Elizabeth Hurley melltartó nélkül mutatta meg a bájait – válogatás

Elizabeth Hurley melltartó nélkül mutatta meg a bájait – válogatás

Színes

Elizabeth Hurley melltartó nélkül mutatta meg a bájait – válogatás

Színes

BTP 05:05

Cserpes Laura domborodó kebleitől is sok ember el fog ájulni, majd végül érkezik extrának Whitney, aki szexi pózokba vágja magát.

A színésznő, aki még 55 évesen is úgy néz ki, mint fénykorában. Elizabeth Hurley visszatérő vendége lett a válogatás rovatunknak, mivel továbbra is imád bevállalós képeket posztolni magáról. Imádjuk a bikinis énjét, de most egy egész más módját választotta a villantásnak: bugyi, meleg kabát, egyáltalán nem fázós mellek…

 

Cserpes Laura a Megasztárral futott be, és bár távol áll tőle a villantás, azért néha elő szokta venni a pajzán énjét. A mai válogatásban ő képviseli az elegáns erotikát. Két kép is van róla, szóval ne felejtsetek el tovább kattintani.

A végére tartogatjuk nektek az igazi őrületet. Whitney inkább csak Blonde Bella néven elérhető az interneten, ahol többet szokott megmutatni magából, mint kellene. Nem is meglepő, hogy olyan képeket tölt fel Instagramra, ahol arra ösztönzi a követőit, hogy válasszák ki a kedvenc pozitúrájukat. Nos, nektek melyik lenne az igazi?

Nem volt elég a mostani válogatás?

Borítókép: Elizabteh Hurley offical