Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nem tudja ki a gyerek apja – Facebook szavazást indított, hogy kire hasonlít jobban

Nem tudja ki a gyerek apja – Facebook szavazást indított, hogy kire hasonlít jobban

Színes

Nem tudja ki a gyerek apja – Facebook szavazást indított, hogy kire hasonlít jobban

Színes

Héjja Krisztián - 2021.01.27. 08:38

Az embernek ma már csak elég felmenni néhány percre az internetre, hogy olyat lásson vagy olvasson, amire egy jó szó van: döbbenetes. Te is ezt fogod mondani ennek a cikknek a végén.

Nem először hallunk olyan történetet, hogy egy hölgy, lány, asszony sajnos nem tudja pontosan megmondani, ki lehet újszülött babájának édesapja. Ennek megállapítására rengeteg vizsgálat áll rendelkezésre, köztük legismertebb a DNS-teszt. Egy újdonsült anyuka viszont nem ezt a megoldást választotta. 

Ő Facebook szavazáson keresztül kért segítséget ismerőseitől és követőitől, hogy adják le voksukat, szerintük kire hasonlít jobban a kisbaba. 

Mindehhez fotókat is csatolt, hogy a szavazók "biztos" döntést tudjanak hozni. Az eredmény még nem született meg, azonban a nő orvosa sejti a "befutó" kilétét. A doktor azt mondta, január 27-e környéként fogant a gyermek, de a nő az azt megelőző napokban két férfivel is együtt volt. – írja a The Sun.

Az "A" férfival január 19-én feküdt le először és utána egészen február 14-ig minden egyes nap. Egyébként az orvos úgy gondolja, a baba tőle van. A "B" férfival csak egyszer volt intim kapcsolata, január 16-án.

Adódik a kérdés, miért nem készítenek egy tesztet?! A válasz egyszerű, mert a lánynak nincsen rá pénze, meg legyünk őszinték, egy ilyen viselkedés azért feltűnési viszketegségre is vall. 

Borítókép: The Atlantic