Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

ByeAlex új külseje visszarepít minket a pornóipar aranykorába

ByeAlex új külseje visszarepít minket a pornóipar aranykorába

Színes

ByeAlex új külseje visszarepít minket a pornóipar aranykorába

Színes

Promotions - 2021.01.26. 21:01

ByeAlex, ha fogalmazhatunk így, talán a legdekoratívabb férfi sztár a magyar zeneiparban. Az egykor "bölcsész-imidzsű" előadó évről évre új külsővel lepi meg a rajongóit, akárcsak anno David Bowie tette.

Alexnél(-nál) ez láthatóan teljesen tudatos, éppen az aktuális hangulatához, vagy éppen zenei stílusához alakítja a megjelenését. Ezúttal őszes ombre-hajjal és a ma egyre divatosabbnak számító "pornóbajusszal" mutatkozik, amelyről egy képet is megosztott Instagram-oldalán. 

„#apuvisszatér"

– kezdi a posztját az énekes-dalszerző, aki úgy tűnik idén sem hagy minket új slágerek nélkül. A zenész szólóprojektje mellett APU-ként ugyanis már többször közreműködött más előadókkal, köztük a X-Faktor sztárjával Manuellel, és a trap stílusban elég erős feltörekvőknek számító Pola-val is. Továbbá ugyanezen a művésznéven friss, tehetséges énekeseket-rappereket karol fel, akiknek külön YouTube csatornát indított. 

Az új külsőt Alex egy új dalában mutatja meg igazán. Fehér Hollóval közös számuk és videoklipjük, a Csak szexre várhatóan a közeljövőben debütál. Az X-Faktor mentoráról készült vadonatúj fotót pedig itt láthatjátok:

Borítókép: ByeAlex Instagram