promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: hatalmas balhé alakult ki VV Virág miatt VV Dani és VV Merci között
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Aztán az egészbe beszállt VV Virág is, úgyhogy teljes lett a kör. VV Moh volt a legokosabb, ő csak nézte.

Zakatol tovább a játék a Való Világ 10 villájában, szóval ismét el kellett dönteniük a lakóknak, hogy kit szeretnének párbajra küldeni. Érdekes módon a legtöbb jelet nem a VV Renátó kiesése után összeomlott VV Fru, hanem VV Vivi kapta.

VV Fru nem igazán szólt senkihez a múlt héten, így nem is tudott kivel vitába keveredni. Mivel a többségnek alapból sincs vele baja, őt a kiválasztójelek elkerülték.

Ha VV Vivi taktikus akar lenni, akkor VV Frut viszi párbajra, aki így viszont semmit se tudott nyújtani a nézőknek. Bár lehet pont ez lesz nekik a szimpatikus, ki tudja? Meg hát benne van a pakliban, hogy VV Vivinek eszébe se jut kivinni VV Renátó barátnőjét párbajozni.

A kiválasztás után nem VV Vivi akadt ki, hanem VV Dani ment neki VV Mercinek, aki beolvasott VV Virágnak pár dolog miatt. Néhány ember csak a kiválasztáskor szokta elmondani őszintén a véleményét, de VV Dani szerint Merci túl nyers volt.

Ezután VV Virág is kiszabadult a fürdőszobából, és kezdetét vette a Való Világ vs. Mónika show. VV Moh volt a legokosabb, aki szólt Daninak, hogy hagyja a csajokat inkább egymás között lerendezni a cicaharcot.

Hát, ez nem jött össze, és a nagy balhézás annál a két személynél ért véget, akiknél elkezdődött: VV Dani és VV Merci.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás