promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: VV Vivi elmondta, hogy milyen számára a tökéletes hancúrléc – 18+
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Vivi nem akarta azt se tagadni, hogy van benne egy nagy adag perverzség.

A martfűi lány elég érdekes személyiség a villában, és a nézők szerint inkább csak a szája nagy, ha szexről van szó. Igazából odabent nem találta meg azt az embert, aki szívesen kielégítené. Míg a szerkesztők hiába küldtek be neki egy vibrátort, azt Vivinek nem áll szándékában használni.

Meglátjuk, hogy mennyi ideje van még bent a 21 éves lánynak, mert annyi biztos, hogy a következő alkalommal Vivi fog menni párbajozni, mivel a kiválasztáson ő kapta a legtöbb jelet. Ha okosan taktikázik, akkor VV Frut viszi a kiszavazásra, aki nagyon összeomlott VV Renátó kiesése után, és lélekben feladta a játékot.

Közben VV Vivi hozta a szokásos formáját, és elmondta, milyen számára az a bizonyos nagy Ő, akit szeretne megtalálni. Nehogy az legyen a vége, hogy az RTL neki is csinál egy külön valóságshowt, mint amikor Alekosz kereste az igazit. Ha nézők elég érdekes személyiségnek tartják ehhez Vivit, akkor bármi megtörténhet.

VV Vivi elmondta, hogy nem szereti a sablonos randikat, és a vacsora helyett inkább elmenne első találkozáskor egy reggelire, de még vajat is köpülne poénból.

VV Robi belecsapott a lecsóba, és megkérdezte a lánytól, hogy ha lesz párja, akkor Zeuszka, a sárga vibri hol fog helyet foglalni az ő életében.

„Nem fogom használni. Sajnálom Zeuszkát, hogy nem használtam... Ez egy emlék számomra és nem is fogom. Az otthoni ilyen többi kellékemhez be fogom rakni Zuszkát”

- mondta Vivi, aki örülne, ha a leendő pasija elfogadná az ő játékszereit, aztán hozzátette, hogy az ő babapinije készen áll mindenre.

A martfűi lány nem köntörfalazott, bevallotta, hogy elég perverz természetű, majd tisztázta, hogy milyen számára a tökéletes pénisz:

„A szép pénisz abból áll, hogy ne legyen túl nagy, de ne is legyen aprócska. Olyan 16-tól 22-ig. (…) Jó ha kicsit húsosabb, de eresebb. Legyen nagyon szép a makkja. (…) Legyen íves, és ilyen nyalnivaló”

- mesélte a lány, aki utána rájött, hogy a 16 centiméter neki már túl sok, szóval rosszul lőtte be a méretezést.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás