promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Evelin: "Illegális szereket is kipróbáltam!"
Borítókép:  24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A sztárvilágban megszokott, hogy a celebek mindig a legjobb formájukat szeretnék megmutatni. Azonban vannak olyanok, akik ezt akár már-már drognak számító szerekkel próbálják meg elérni. 

Győzike lánya nemrég őszintén vallott az illegális fogyasztótabletták használatáról. A 26 éves lány a TV2 műsorában mesélt először arról, hogy 15 éves kora óta tartó fogyokúrája alatt miket próbált ki. 

A fiatal sztár bevallása szerint akkor is tudta, hogy ezek milyen károkat okozhatnak a szervezetében hosszútávon, mégis bevette a gyógyszereket. Ma már a tudatos, és egészséges életmódban hisz. Az utóbbi néhány évben több, mint 40 kilótól sikerült megszabadulnia, rendszeresen sportol, és ellenáll a finom édességeknek, még akkor is, ha éppen ő maga süti őket. 

„Rutinos fogyókúrázónak számítok, 15 éves korom óta fogyókúrázom(...)Illegális szereket is kipróbáltam. Magas lett a vérnyomásom, nem aludtam”

– mondta el Evelin, aki miután nemrég elvégezte az egyetemet, édesanyjával vágnak saját vállalkozásba. A Gáspár-család női tagjai cukrászdát nyitnak. Terveik szerint diétába illő süteményeket és egyéb finomságokat fognak árulni. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás