Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Billie Eilish extrém körmei több kérdést vetnek fel, mint az univerzum keletkezése

Billie Eilish extrém körmei több kérdést vetnek fel, mint az univerzum keletkezése

Színes

Billie Eilish extrém körmei több kérdést vetnek fel, mint az univerzum keletkezése

Színes

Baranyecz János 08:08

Megérkezett Billie Eilish legújabb zenéje, amit egy Rosalía nevű énekesnővel készített félig spanyol, félig angol nyelven az Eufória című sorozat különkiadásához, de mindez lényegtelenné válik, amint megpillantjuk a körmeiket.

Alig több, mint két hónap telt el, mióta Billie Eilish meghódította a slágerlistákat a „Therefore I Am”-mel, de máris újabb szerzeménnyel jelentkezett, ráadásul nem egyedül. Az HBO-n futó Eufória-sorozat második különkiadásában felcsendülő „Lo Vas A Olvidar” című melankolikus nótát Rosalíával készítette, és az a projekt különlegessége, hogy két éve dolgoznak rajta, Billie Eilish spanyolul énekel benne, és még a családja is beszállt kicsit a szövegírásba.

A dal klipjében a két énekesnő főleg azzal tölti az időt, hogy a sötétben szenved, miközben fújja őket a kedvezményesen kibérelt szélgép, de nem is ez a lényeg, hanem azok a kristályfigurás, figyelemfelkeltő, de semmiképp sem hétköznapi használatra kitalált műkörmök, amik lehetetlenné – vagy mókás, de annál mocskosabb kihívássá – teszik a fenéktörlést.

Billie Eilish ezzel ismét olyat alkotott, ami nem csupán a fülnek, de a szemnek is érdekes, és úgy tűnik, hogy bevált neki ez a furfangos taktika, hiszen mindössze pár óra alatt már több milliós megtekintést produkált a videó, így szinte biztos, hogy ez is sláger lesz.

Itt lehet megtekinteni a „Lo Vas A Olvidar” című számhoz készült klipet:

Itt pedig közelebbről is megcsodálhatjuk Billie Eilish lehengerlő körmeit:

Borítókép: Billie Eilish / Tolga AKMEN / AFP