promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Trombózissal került kórházba a Muzsika Tv sztárja
Borítókép:  Műsorvízió
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Életveszélybe került a népszerű mulatós sztár, Sihell Ferry. Az énekes még saját lábán ment be a kórházba, ahol megállapították, hogy nagyon nagy a baj. 

Az énekes napokig nem adott hírt magáról közösségi-oldalán, aztán egy hosszabb poszttal törte meg a csendet. Mint kiderült, a mindig mosolygós, vidám zenészt 

mélyvénás trombózis miatt fektették be az egészségügyi intézménybe, ahol négy napon át fel sem kelhetett

– minderről az RTL Klub Fókusz című műsorának csütörtök esti riportjában mesélt.

Ferrynek állítólag nagy szerencséje, hogy amint tapasztalni kezdte a panaszokat rögtön orvoshoz fordult, ha nem teszi, akár tüdőembóliát is kaphatott volna. Sihell jelenleg a belgyógyászaton lábadozik, onnan írt rajongóinak. 

„Sziasztok! Néhány napja nem jeletkeztem itt, aminek sajnos az az oka, hogy kórházban vagyok, trombózisom lett. Sajnos ágyhoz vagyok kötve, nagyon nem szeretem ezt a tehetetlenséget, de vannak esetek amikor muszáj és ez most ilyen.
Rengeteg segítséget kaptunk a napokban, köszönöm azoknak akik most helyettem helyt állnak a dolgokban és köszönöm nektek is sok aggódást, Viki nevében a részvétet, de kérlek Benneteket, most telefonon ne keressetek minket, amint tudok jelentkezni fogok és bővebben elmesélem nektek a mostani napjaink történéseit.
Addig is vigyázzatok magatokra és nézzétek a videóinkat és nosztalgiázzatok velünk. Nagy nagy ölelésem nektek!!"

– írja a posztban. 

A Fókusz által készített teljes interjút itt nézhetitek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás