promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: VV Vivi nem keveri össze a furulyázást a szájjal kielégítéssel – 18+
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Keményen be vannak fogva a játékosok, így VV Dani és VV Virág is szex helyett inkább tanul.

Megy a digitális oktatás a villában, és a zene vagy angol tanár mellett egy illemtanár is kezelésbe vette a villalakókat, akik jelen pillanatban vissza vannak fogva káromkodásban. Pontosítva szabad obszcén kifejezéseket használniuk, de azért az a büntetés jár, hogy súlyokat kell magukra aggatniuk.

A zeneórák során a villalakóknak tesztelniük kellett azt is, hogy mit tudnak kezdeni egy hangszerrel. VV Vivi hozta a szokásos formáját, amikor szóba került a furulyázás.

VV Merci VV Bálintnak: A Vivien sosem furulyázott, Ön ezt tudta uram?
VV Bálint: Nem. Sose?
VV Vivi vigyorogva: Ilyen módon még nem.
VV Bálint: Ilyen módon még nem?

A videóban láthatjuk amúgy még VV Mercit főszerepben, akit VV Moh erősen letol, hogy ne nyomjon ki rajta több pattanást. Mint kiderült, csak napi egy kinyomás van engedélyezve.

VV Virág és VV Dani szabadidejükben gyakoroltak egy kis angolt, szóval most ezzel foglalkoztak a hancúrozás vagy éppen veszekedés helyett.

Közben elénk tárul, hogy VV Fru milyen letargikus hangulatban van. Úgy néz ki valóban ennyire hiányzik neki VV Renátó. Eddig is benne volt a levegőben, hogy a versenytársai legközelebb őt fogják párbajra küldeni, de ez lassan biztosnak tűnik. Gyakorlatilag rossz nézni, ahogy szenved bent. Ennél már csak az lenne nagyobb poén, ha a nézők nem engednék kiesni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás