promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: VV Virág ország-világ előtt próbálta ki a 69-es pózt – 18+
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Virág nem tudott elmenni VV Danival a szimpla együttlétük alatt, így új dimenziókat nyitottak a 69-el.

Még korai arról diskurálni, hogy megnyerik-e a versenyt, azonban VV Dani és VV Virág valószínűleg már történelmet írt a Való Világ 10-ben, mivel ha VV Moh és VV Merci nem veszítik el teljesen a fejüket (és nem fogják), akkor ők lesznek az a pár, akik a legtöbbet hancúroztak a villában.

Amúgy VV Renátó és VV Fru is viszonylag sokszor voltak együtt, de előbbi búcsúzott a versenytől. Itt a nézők már abszolút nem bírták a szombathelyi fodrász stílusát, szóval VV Moh óriási szavazatkülönbséggel tudott visszatérni.

VV Virág és VV Dani közben nem állnak le, és tovább nyúzzák egymást a paplan alatt. Megint volt egy nem mindennapi menet, de aztán a szerelmesek leálltak VV Virág miatt.

„Ha kinyalnak, akkor el tudok menni, de szex közben nem. És ez valami k..vára idegesítő”

– osztotta meg a problémáját a 18 éves lány Danival, aki utána megnyugtatta, hogy nincsen ezzel semmi baj, mert van ki így tud elélvezni, van aki meg úgy, az emberek az ágyban is sokszínűek, akárcsak az életben.

VV Dani aztán elmondta, hogy neki tetszik, hogy VV Virág nehéz eset, és ő így szereti, aztán a romantikázás és beszélgetés után belekezdtek a 69-be.

 [[vid1]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás