Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Schobert Norbi nem örülne, ha lánya modell lenne, inkább menjen férjhez

Schobert Norbi nem örülne, ha lánya modell lenne, inkább menjen férjhez

Színes

Schobert Norbi nem örülne, ha lánya modell lenne, inkább menjen férjhez

Színes

Promotions - 2021.01.19. 08:38

Schobert Norbi lányát, Larát ugyan nagy tehetségnek tartják a modellszakmában, a fitneszguru azonban jobban örülne, ha gyermeke más pályát választana. „Persze támogatom és nem állok az útjába, de akkor leszek nyugodt, ha elkerüli a kifutót" – mondta.

Mivel a modellkarrier népszerű, így sok magyar híresség lánya is megpróbálkozik ezzel a szakmával, kifutóra lép, fotózásra jár. A Blikk most néhány magyar hírességet kérdezett arról, mit gondol a modellkedésről, arról, hogy gyermeke belecsöppent a szépségiparba. 

„Amikor először megpillantottam, rögtön arra gondoltam, az édesapja mennyire büszke most rá ott, fönt. Egy dolgot kértem tőle: ha ezt választja, a tanulás és a sport nem sérülhet mellette. Az a fő csapásirány. Jó az alkata, de az élet dönti el, jó modell lesz-e belőle"

– mondta Liptai Claudia a 14 éves lányáról, Pankáról.

A bulvárlap Kiszel Tündét is megkérdezte lányával, Donatellával kapcsolban. „Azt mondják, nagyon tehetséges, én pedig arra nevelem, hogy szorgalmas, szerény és alázatos is legyen" – fogalmazott. Míg Schobert Norbi féli gyermekét, Larát. 

„Nem örülnék, ha modell lenne, és nem is annak készül, pedig voltak felkérései. Ez egy problémás pálya, csináljon inkább lemezt, vagy menjen férjhez egy rendes pasihoz. A modellkedés rengeteg utazással jár, fura emberek, fura szándékokkal. Éljen meg a tehetségéből, de annyi mindenben jó, válasszon valami mást! Persze támogatom és nem állok az útjába, de akkor leszek nyugodt, ha elkerüli a kifutót" – mondta a fitneszguru.

Borítókép: MTI