promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
99 éves nő árulta el a hosszú élet titkát: csak 2 apró dolog kell hozzá. Felkészültél, mondhatjuk?
Borítókép:  JESSE GRANT / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Betty White az egyik leghíresebb amerikai színésznő, aki most fura életvezetési tanácsokat is ad neked, hogy 99 éves lett.

Magyarországon Betty White-ot főleg egyes filmekből ismerhetjük, illetve talán még az Öreglányok című sorozatból, amelyben Rose Nylundként nyújtott káprázatos alakítást. De amíg nálunk Betty White csupán egy színész a sok közül, addig az Egyesült Államokban egy igazi legenda, neve fogalom, karaktere pedig egy egész intézmény.

Hét Emmy-díjat kapott egész életében, miközben ő lett az első nő, aki megkapta a Daytime Emmy-t, egy olyan díjat, amely kizárólag a napközben futó műsorokra specializálódik. Rengeteg egyéb rekord mellett még azt is a magáénak tudhatja, hogy ő volt a Saturday Night Live című műsor legidősebb műsorvezetője.

Az évtizedek alatt igazi nemzeti kincs lett Amerikában, akinek elmés megjegyzéseit és vicces megszólalásait imádja a közönség. Betty White nem öregszik, maximum egy nagyon kicsit, de humora és szíve mindig a helyén van.

A majdnem kerek születésnap kapcsán azt kérdezték tőle a rajongók, hogy mi a hosszú élet titka, mert nála jobban talán senki nem tudja erre a nagy kérdésre a választ. Nem kellett sokat várni, és amolyan bettywhite-os, vicces válasz is érkezett, mint mondta,

a vodka és a hot dog.

De korábban azért egyéb tanácsait is megosztotta a nyilvánossággal, ezt most a USAToday gyűjtötte össze a nagy alkalom kapcsán.

Betty White szerint a nevetés nagyon fontos, ehhez pedig elengedhetetlen a jó humorérzék is. Legyél laza, ne vedd magad túl komolyan - vallja a színésznő, aki szerint a pozitivitás megőrzése is fontos. Nem kell mindig mindenen kákát keresni, hiszen minden dolognak van pozitív oldala is, még olyankor is, ha éppen nem tökéletes. Hangsúlyozzuk ezt, a többin pedig lépjünk túl – mondja a színésznő.

Betty White a panaszkodást is időpazarlásnak érzi, miközben nagyon fontosnak tartja azt, hogy mindig valamivel elfoglalja magát,

keresse azokat a dolgokat, amelyekben örömét leli, amelyek érdeklik, és amelyeket élvez.

Betty White azt is elmondta, hogy állandó rejtvényfejtéssel tartja fitten a gondolatait.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás