Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gwyneth Paltrow vagina illatú gyertyája majdnem embert ölt

Gwyneth Paltrow vagina illatú gyertyája majdnem embert ölt

Színes

Gwyneth Paltrow vagina illatú gyertyája majdnem embert ölt

Színes

Baranyecz János 14:54

Egy angol nőnek különleges kikapcsolódás helyett tűzzel teli traumát okozott Gwyneth Paltrow vagina illatú gyertyája.

A Vasemberből is ismert, Oscar-díjas Gwyneth Paltrow nagyjából egy évvel ezelőtt dobta piacra a Goop nevű márka égisze alatt azt a gyertyát, aminek olyan illata van, mint a vaginájának. Az elvileg poénnak szánt termék természetesen elég nagy port kavart, viszont a 75 dolláros – vagyis nagyjából 22.500 Ft-os – ára sem akadályozta meg, hogy szinte azonnal elfogyjon, bár akkor még senki sem sejtette, hogy milyen veszélyes lehet.

Nem szabadna ezen nevetni, de valószínűleg minden idők egyik legviccesebb balesetét okozta Gwyneth Paltrow vagina illatú gyertyája, ugyanis majdnem leégett tőle egy angol nő lakása, aki elvileg egy kvízjátékon nyerte a különleges terméket – de lehet, hogy csak azért mondja ezt, mert ciki lenne bevallania, hogy pénzt adott érte.

Jody Thompson a párjával együtt akarta élvezni a színésznő nemi szervének illatát, de a gyertya hirtelen felrobbant, és szinte minden elkezdett lángolni. Szerencsére meg tudták fékezni a tüzet, így nem lett komolyabb sérülés a balesetből, bár azért mindenképp mókás lett volna a helyszínre érkező tűzoltók arca, mikor beszippantják Gwyneth Paltrow csaknem életeket követelő esszenciáját.

Borítókép: Gwyneth Paltrow / Paul J. RICHARDS / AFP