Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Miben különböznek az amerikai és a magyar férfiak? Zimány Linda válaszolt!

Miben különböznek az amerikai és a magyar férfiak? Zimány Linda válaszolt!

Színes

Miben különböznek az amerikai és a magyar férfiak? Zimány Linda válaszolt!

Színes

Promotions - 2021.01.18. 21:41

A RTL Klub Reggel című műsorának vendége volt dr. Zimány Linda. A modell és ügyvédjelölt elárulta, milyen különbséget lát az amerikai és a magyar férfiak között.

A RTL Klub Reggel című műsorának vendége volt dr. Zimány Linda. Az ügyvédjelölt és modellnek rögtön nekiszegezte a kérdést Lakatos Márk, mondván, hogy azt hallotta, hogy a modell csalódott a magyar férfiakban, s hogy igaz-e ebből valami.

„Mikor olvasom magamról a cikkeket, akkor az úgy néz ki, hogy otthon sír és egy férfi sem kopogtat be az ajtaján, ez nem így van szerencsére. Az sem igaz, hogy csalódtam a magyar férfiakban, nyilván mindenkinek voltak csalódásai az életében. Kicsit túlzásba lett véve. De, amikor az ember szingli, nyitva tartja a szemét" – kezdte Zimány Linda.

Elárulta, hogy külföldi barátai (Linda négy évig élt Los Angelesben) mindig próbálják valakivel összehozni. Többször neki szegezik a kérdést, hogy szingli-e még? A beszélgetés során felmerült a kérdés, hogy miben jobbak az amerikai, mint a magyar pasik?

„Ez egy kemény téma. Az elmúlt években egyedülálló hölgyként az a tapasztalatom, hogy az erkölcs itthon kicsit más irányba megy, Amerikában erkölcsösebbek. A látszat ellenére komolyabban veszik a házasság intézményét. Azt látom, hogy a hűség, a feleségem tisztelete máshogy van ott. Az a tapasztalatom, hogy ha van ott egy korrekten elvált férfi, akkor az szépen viselkedik a volt feleségével és gyermekeire is odafigyel. Nem csélcsap életet él, hanem szeretnének újra megállapodni. Az itthoni elvált férfiak pedig elengedik a gyeplőt" 

– fejtette ki véleményét Zimány Linda.

Borítókép: RAS-archívum