Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Gabi színt vallott, másfél év után végre elmondta, mi történt

Tóth Gabi színt vallott, másfél év után végre elmondta, mi történt

Színes

Tóth Gabi színt vallott, másfél év után végre elmondta, mi történt

Színes

Helmeczi Benjamin - 2021.01.18. 09:09

Tóth Gabi másfél év után úgy döntött, tisztába teszi a dolgokat, és elmondja az igazságot arról az alkalmazottról, aki gyermeke halálát kívánta, és akit elvileg ő rúgatott ki.

Tóth Gabi az elmúlt időkben kapott hideget és meleget egyaránt, sokan bántották őt. Másfél évvel ezelőtt történt, hogy egy dühös kommentelő az énekesnő akkor még meg nem született gyermeke halálát kívánta, majd nem sokkal később kirúgták a munkahelyéről. A rossz nyelvek szerint Gabi rúgatta ki a férfit, aki mellett számos hozzá hasonló „fotelforradalmár” ki is állt, mert nehezményezték, hogy a sztár a covid idején, és éppen karácsony előtt rúgatott ki valakit.

Gabi sokat dilemmázott azon, hogy beszéljen-e erről a dologról, végül úgy döntött, a csalad.hu-s blogjában leírja, hogy mi is történt valójában.

„Az utóbbi hetekben a csapból is az folyik, hogy én „kirúgattam valakit az állásából a szeretet ünnepe előtt, ráadásul Covid idején”. Na akkor tegyük ezt tisztába egy kicsit. Amennyiben valaki elolvasta a cikkeket is, nem csak a címeket, akkor talán értelmezte a szöveget, miszerint várandós voltam, amikor ez történt. A korona-vírusról akkor még nem is hallottunk. A karácsony is messze volt még, hiszen Hannikám december első napjaiban született és – bár nem szeretem ismételni magam, de most kénytelen vagyok a nyomaték kedvéért –, mint azt fentebb említettem, jócskán terhes voltam még. Magyarán akkor azt ugye éles logikával kikövetkeztethetjük és kijelenthetjük, hogy az a "szegény ember" nem Covid idején, és nem a szeretet ünnepe előtt veszítette el az állását közel másfél éve…”

- kezdte Gabi, aki egyszerűen nem érti, hogy csinálhattak mártírt egy olyan személyből, aki egy még meg nem született baba halálát kívánta.

Az énekesnőnek többen is javasolták már, hogy ne olvasson kommenteket vagy, hogy ne foglalkozzon velük, de Gabi szerint ez nem megoldás.

„A cyber bullying, magyarul online bántalmazás olyan méreteket öltött, úgy elburjánzott, hogy ha most nem állítjuk meg, tragikus következménye lesz. És aki azt mondja, hogy az ismert embereknek ezt el kell viselnie, az azért nagyon káros hozzáállás, mert nekünk, ismert embereknek kell(ene) összefogni és együtt tenni valamit azért, hogy ne maradhasson büntetlenül a bántalmazásnak ez a fajtája (sem)!”

Borítókép: Napidoktor