promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Will Smith Budapesten húzott be egy nagyot a Bosszúállók: Végjáték sztárjának
Borítókép:  Will Smith / Frederic J. BROWN / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Marvel-filmek Sólyomjaként ismert Anthony Mackie még annak ellenére is imádta Budapestet, hogy megízlelte Will Smith öklének erejét.

2019-ben Will Smith egészen felpezsdítette Budapestet, hiszen a Gemini Man forgatása után nálunk ünnepelte az 51. születésnapját, és még egy hatalmas koncertet is adott a Szent István Bazilika előtti téren. Akkoriban Anthony Mackie (Bosszúállók: Végjáték) is a fővárosban tartózkodott, ezért a sajtósa megkérte, hogy adja át ő Will Smith születésnapi tortáját, de sajnos nem úgy sült el a dolog, ahogy gondolta.

Anthony Mackie elmesélte, hogy örült a lehetőségnek, de nagyon izgult, ezért kicsit félreérthetően közeledett Will Smith felé, ugyanis nem lehetett tudni, hogy pacsizni, vagy ölelkezni akar vele. Végül olyan szerencsétlenül jött össze a dolog, hogy az annak idején Muhammad Alit is alakító világsztár véletlenül állon vágta őt, ráadásul jó erősen.

Anthony Mackie hirtelen azt sem tudta, mi van, de Will Smith gyorsan bocsánatot kért tőle, hiszen nem direkt csinálta. Az biztos, hogy a Sólyomként elhíresült színész maradandó élménnyel gazdagodott Budapesten, és arról is beszélt, hogy Európában nálunk a legjobbak, legizgalmasabbak a nyarak, szóval mindenkinek ajánlja, hogy legalább egyszer ellátogasson ide.


Kép: Sólyom szerepében Anthony Mackie / Marvel Entertainment / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás