promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbi mellei teljesen szétfeszítik a leopárdmintás felsőjét – fotó
Borítókép:  Opitz Barbi / via sopronitema.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Opitz Barbi ismét brutálszexi képet rakott ki magáról, amin a rajta feszülő leopárdmintás felsőnek erőn felül kell teljesítenie, nehogy szétrobbanjon.

Igazi jelenségnek számít manapság a mindössze 21 éves Optiz Barbi, hiszen nem elég, hogy nagyon tehetséges énekesnő, de a hatalmas hajkoronája is messziről felismerhető – talán még egy éppen utazó repülőgép ablakából kitekintve is tudnánk, hogy őt látjuk a távolban –, ráadásul csábító kinézetével is folyamatosan mély nyomot hagy a közönségben.

Opitz Barbiról az utóbbi időben szinte csak és kizárólag dögös képek készültek, ami persze rendesen feltüzelte a rajongóit. A legutóbbi feltöltése is rendkívül hatásos volt, ugyanis egy extraszűk, leopárdmintás felsőben pózol, ami valószínűleg a világ legerősebb anyagából készült, ha képes kordában tartani a híresség hatalmas melleit.

A fotó annyira elnyerte a követők tetszését, hogy egyenesen megrohamozták a kommentszekciót, és már-már aggasztó mennyiségű szívecskével, illetve dicsérettel bombázták Opitz Barbit, hogy egy pillanatra se felejtse el, mennyire szép szerintük. A képet látva mondjuk nem is annyira meglepő ez az elsöprően pozitív reakció:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás