Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Fegyveresek rabolták el a Tökéletes hang sztárját, Rebel Wilsont

Fegyveresek rabolták el a Tökéletes hang sztárját, Rebel Wilsont

Színes

Fegyveresek rabolták el a Tökéletes hang sztárját, Rebel Wilsont

Színes

Héjja Krisztián - 2021.01.13. 18:18

Elképesztő történetet mesélt el egy friss interjúban a Tökéletes hang és a Hogyan legyünk szinglik sztárja, Rebel Wilson. 

A legtöbb színész és színésznő el sem tudja képzelni, hogy valaha olyan szituációba keveredik a mindennapokban, amit korábban maximum a forgatások alkalmával élhetett át. A szőke filmsztárral megtörtént az, ami a legtöbbek rémálma, elrabolták. 

Egy baráti társasággal utazott Mozambikba, és egy másik, fegyveresekkel teli furgon félreállította őket. A pár évvel ezelőtti esetről a Straight Talking című műsorban beszélt.

„Utaztunk a teherautón, és megjelent egy másik, ami tele volt fegyveres férfiakkal. Leszállítottak, és elvittek minket a semmi közepére egy házba. Leültettek mindannyiunkat a földre. Igazából úgy éreztem, jó vagyok az ilyen válsághelyzet kezelésében, így szóltam a többieknek, hogy kulcsoljuk össze a karjainkat, ha esetleg éjjel el akarnák vinni az egyik lányt. Szerencsére, nem bántottak minket. Másnap jöttek, és mondták, hogy készen áll a teherautónk. Nem tettünk fel kérdéseket, aztán mentünk is a dél-afrikai határhoz. Szerintem valamilyen illegális dolgot tettek a teherautó aljára, hogy átguruljunk vele a határon"

– mesélte a színésznő.

A Rebel Wilson szerencsére így bármilyen sérülés nélkül megúszta az esetet, de az biztos, hogy egy darabig biztos nem utazik vissza az országba. 

Ti mit tennétek ilyen helyzetben? Várjuk a véleményeteket Facebook-kommentben!

Borítókép: TOLGA AKMEN / AFP