Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Elképesztően sokat fogyott A nevem Earl sztárja, rá se lehet ismerni – kép

Elképesztően sokat fogyott A nevem Earl sztárja, rá se lehet ismerni – kép

Színes

Elképesztően sokat fogyott A nevem Earl sztárja, rá se lehet ismerni – kép

Színes

Baranyecz János 15:34

Ethan Suplee A nevem Earl című sorozatban alakította évekig Randyt, a kövér, vicces figurát, de a mai kinézetével leginkább kőkemény akciófilmekben tudnánk elképzelni őt.

Biztosan sokan emlékeznek még A nevem Earl című vígjáték sorozatra, amiben megismerhettük a Randy nevű egyszerű, túlsúlyos karaktert, akit Ethan Suplee alakított. A színész leginkább erről a szériáról ismert, de ezen kívül még olyan alkotásokban tűnt fel, mint például az Amerikai história X, Shop-Show, Cool túra vagy a Pillangó-hatás – ma már viszont valószínűleg rá se ismernénk.

Ethan Suplee egykor több mint 225 kilót nyomott, aztán elhatározta magát, életmódot váltott, és nem adta fel az egészségesebb életért való küzdelmet. Most izmos, kockahasa van, és ugyan a teste megszenvedte a több évtizednyi súlyfelesleget, de jobb formában van, mint valaha.

A tehetséges színész elérte a tavalyi célját, idén pedig továbbra is a hasizmain fog dolgozni. Ethan Suplee feltöltött egy képet a jelenlegi kinézetéről, és egészen meghökkentő így látni. Sokan jelezték, hogy igazi inspirációnak tartják őt, és többek között A nevem Earl bombázója, Nadine Velazquez is hagyott egy kedves kommentet a poszt mellett, hogy ezzel is támogassa egykori szereplőtársát.

Itt lehet megtekinteni Ethan Suplee hihetetlen fotóját:

Borítókép: Ethan Suplee és Jason Lee A nevem Earl című sorozatban / via themorningbulletin.com.au

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria