promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kim Kardashian és Kanye West tényleg válnak?
Borítókép:  FPA / Full Picture Agency / Full Picture Agency via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Január elején több híroldalon is felröppent a hír, hogy a hollywoodi celebpáros válni készül. A People magazin szerint Kim Kardashian már fel is fogadta a sztárok válóperes ügyvédjét, Laura Wassert. 

Először a Page Six oldalán jelent meg a hír tegnap, miszerint a sztárpár kapcsolatának végleg befellegzett. A 40 éves Kim állítólag már egy ideje nem viseli a jegygyűrűjét, a 43 éves Kanye West pedig az ünnepeket a 14 millió dollár értékű wyomingi birtokán töltötte, távol a családjától. 


Forrás: Mehdi Taamallah / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Úgy tudni, Kim kérte arra a férjét, hogy töltsék külön az ünnepeket, hogy nyugodtan tudják lerendezni a válást. 

Egy meg nem nevezett forrás szerint Kim rengeteget küszködött azzal, hogy segítsen Westnek kilábalni a különböző mentális problémáiból, ám Kardashiannek végül elege lett férje „őrült sz*rságaiból”, többek között abból, hogy indulni akar az elnökválasztáson.


Forrás: Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP

A dologhoz azonban az is hozzátartozik, hogy egyes pletykák szerint a rapper már egy ideje egyre elviselhetetlenebbnek érzi a Kardashian-féle valóságshow sztár életet, amitől folyamatosan ingerült volt.

Amennyiben a pár tényleg külön utakra lép, úgy ez lesz Kim harmadik válása. 

Kim és Kanye 2014-ben házasodtak össze. Négy gyermekük van: legidősebb lányuk, a 7 éves North, az 5 éves fiúk, Saint, a 3 éves lányuk, Chicago, és a 19 hónapos Psalm. 

Kim és Kanye egyelőre nem kommentálták a híreket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás