Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Curtis új szerelme mellett megtalálta a boldogságot

Curtis új szerelme mellett megtalálta a boldogságot

Színes

Curtis új szerelme mellett megtalálta a boldogságot

Színes

Promotions 10:10

Curtist megváltoztatta, inspirálja új szerelme, Barnai Judit. Mint az újpesti rapper elmondta, nagyon megbecsüli azt, hogy a kosárlabdázó esélyt adott neki.

Az előző év végéig nem sokat lehetett tudni Curtis és új szerelme,  Barnai Judit kapcsolatáról, de 2020 novemberében a kosárlabdázó megtörte a csendet, és elmondta, hogy úgy érzi, a rapperrel egymás őrangyalai. Most a rapper a Borsnak beszélt arról, hogy mennyit jelent neki az új szerelem.

„Judyval nagyon egyszerű, olyanok vagyunk, mint kés a vajban… Jó vele. Profi sportoló, aki­nek rendszer van az életében, és ezt látva engem is ösztönöz. Már alkoholt is alig fogyasztok, és nem azért, mert erre kér, ha­nem mert hihetetlenül inspirál a személye, és amit látok mellette. Nagyon megbecsülöm, hogy esélyt adott nekem, mert lássunk tisztán: a hírem jócskán megelőz" – mondta Curtis.

A rövid lélegzetvételű interjúban szóba került az is, hogy az énekes sokat adományoz. Curtis elárulta, nem a pénz motiválja már, csak a lélek, hiszen elért valamit, nem kell anyagi gondokkal küzdeni. 

„Segítem édesanyámat, a gyermekemet az édesanyjával, és ha tudok, másokat is. Én nem harácsolok és akarok mindig többet és többet, inkább adok. Engem nem motivál a pénz, csakis a lélek. A szakmában sokan 2 forintért elvállalnak mindent, én nem, ha nem érzem jól magam benne. Bármikor nemet mondok bármire" – fogalmazott.

Borítókép: indirekt.hu