promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezek a leggyakrabban elkövetett hibák az esküvői ruha kiválasztásakor
Borítókép:  YASIN AKGUL / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pnina Tornai, az ismert esküvői ruha-tervező elárulta, milyen hibákat követnek el a legtöbben a menyasszonyi ruha kiválasztásakor. 

Sok menyasszony számára az esküvő megtervezésének legizgalmasabb része a tökéletes menyasszonyi ruha megtalálása. Az álomruha keresése azonban nemcsak a pénztárcánk számára lehet megterhelő, hanem az idegeink számára is. Pnina Tornai, az ismert esküvői ruha-tervező, nemrég elárulta az Insidernek, melyek a leggyakoribb hibák, amiket a menyasszonyok elkövetnek a ruha kiválasztásakor. 

Túl sok ember, túl sok vélemény

Sokan szeretnek hatalmas baráti társaságot magukkal vinni a ruhakereséshez, ez azonban gyakran igen rossz döntésnek bizonyul. 

„Azt mondanám, hogy az egyik legnagyobb hiba, amit látok, hogy a menyasszony túl nagy kíséretet hoz magával. A sok ember ugyanis általában sok eltérő véleménnyel jár, ami végül összezavarhatja a menyasszonyt.”

Nagy csoport helyett a legjobb, ha csak pár olyan embert viszünk magunkkal, akikben valóban megbízunk és akiknek a véleménye tényleg fontos a számunkra – és természetesen akik tiszteletben tartják a kívánságainkat, amikkor kiválasztjuk a ruhát.


Forrás: PixaBay

A menyasszony mindenképpen ragaszkodik az eredeti elképzeléséhez, ezért elszalasztja a tökéletes ruhát

A menyasszonynak érdemes átgondolnia, hogy milyen fajta ruhák tetszenek neki, mielőtt vásárolni megy, mivel így kevésbé stresszes, amikor le kell szűkíteni a lehetőségeket.  

Fontos azonban, hogy a legszigorúbb elképzeléseken is képesek legyünk változtatni, és fel merjünk próbálni a komfortzónánkon kívül eső darabokat is, főleg, ha ezt a szalon tanácsadója vagy a tervező javasolja.

„Ez az egész valójában arról szól, miben érzi magát a legszebbnek a menyasszony, és nem arról, hogy papíron mi áll jól neki, illetve, hogy mások milyen ruhában képzelik el”

– magyarázza Tornai.

A stressz miatt elfelejtjük élvezni a pillanatot

Bár a sokféle lehetőség és a ruhák ára miatt a menyasszonyi ruha vásárlása meglehetősen stresszes program is lehet, az lenne a legjobb, ha élvezni tudnánk az egészet.

„Az esküvői ruha keresésének életünk legjobb bevásárló kirándulásának kell lennie. Csak lazítsunk, és hagyjuk, hogy magával ragadjon minket a hév!”

– javasolja Tornai, aki azt is hozzáteszi ugyanakkor, hogy nem jó ötlet túlságosan elnyújtani a menyasszonyi ruha keresését. Ha megtaláltuk azt a ruhát, amiben csodálatosan érezzük magunkat, engedjük el az összes többit, és ne agyaljunk azon, mi lenne, ha találnánk egy még jobbat.

[[cikk2]]
 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás