Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Opitz Barbi óriási mellei rendesen próbára teszik a szűk felsőjét – fotó

Opitz Barbi óriási mellei rendesen próbára teszik a szűk felsőjét – fotó

Színes

Opitz Barbi óriási mellei rendesen próbára teszik a szűk felsőjét – fotó

Színes

Baranyecz János 17:17

Idén sem tétlenkedik Opitz Barbi, ugyanis megint annyira dögös képet rakott ki magáról, hogy rögtön felforrósodik tőle a hangulat.

A Sztárban sztár különdíjasa és a 2016-os X-Faktor nyertese, Opitz Barbi az ország egyik legkülönlegesebb énekesnője, hiszen nem elég, hogy tehetséges, de a már-már ikonikusnak nevezhető hajkoronája miatt szinte kilométerekről észrevehető a jelenléte, bárhol is járunk. A híresség viszont az utóbbi időben nem csupán a hangjával és hajával hívta fel magára az emberek figyelmét, de a meglehetősen csábító megjelenésével is.

Opitz Barbi rajongói örülhetnek, ugyanis mostanában kifejezetten aktív Instagramon, ez pedig konkrétan azt jelenti, hogy szinte naponta oszt meg magáról olyan szexi fotókat, amikkel egyenesen megvadítja a követőket, hiszen általában hatalmas dekoltázst villant rajtuk, és szűkebbnél szűkebb ruhadarabokban mutatja meg alakját.

Ez most is így van, mivel Opitz Barbi egy apró, rózsaszín topban pózolt, miközben valószínűleg másodpercekre volt attól, hogy szétszakadjon rajta az említett felső. Ez a látvány annyira megbabonázta az embereket, hogy a legtöbben észre sem vették a sztár szinte félelmetesen kék szemeit, amiket pár speciális kontaktlencsének köszönhet – akiknek viszont feltűnt, azok nehezményezték, hogy így nem láthatják az énekesnő szép, barna szempárját.

Itt lehet megtekinteni Opitz Barbi dögös posztját:

Borítókép: Opitz Barbi / via 24.hu