promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ritkán látható ikertestvérével pózol Gabriela Spanic! Megdöbbentő a hasonlóság - fotó
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokan azt gondolják, hogy a Paula és Paulinában együtt játszottak. De mi az igazság?

Gabriela Spanic a világ egyik legkedveltebb szappanopera-sztárja, és ez egyáltalán nem véletlen, hiszen elbűvölő személyiségével mindenkit azonnal levesz a lábáról. A színésznő a való életben is elragadó teremtés, latinos mentalitásával és nyitottságával pedig sokaknál eléri, hogy igazi dívaként, példaképként tekintsenek. Így bár a Paula és Paulina már inkább nosztalgikus emléknek tekinthető, Spanic népszerűségéről ez nem mondható el, ma is ugyanúgy imádják, mint régen,

sőt, valószínű, hogy a TV2 szuperprodukciójában, a Dancing with the Stars-ban tett szereplésével újabb lendületet kapott a Spanic-kultusz.

Táncpartnerével, Andrei Mangrával második helyen végeztek a táncos műsorban, és azóta is elválaszthatatlanok, a karácsony után most a szilvesztert is együtt töltötték. Az új év alkalmából egy családi fotót is posztolt a színésznő, amin ikertestvérével és húgával szerepel egy fotón. 

Amikor befutott színésznő lett, és kiderült, hogy van egy ikertestvére, sokan azt gondolták, hogy a Paula és Paulinában vele szerepel együtt, az igazság viszont az, hogy a nagysikerű sorozatban mind a két szerepet Gabriela Spanic játszotta, akinek Daniela ikertestvére mellett van egy húga, Patricia és egy öccse, Antonio is.

Még több érdekességet akarsz megtudni a színésznőről? Töltsd ki a kvízünket, és olyan dolgokat tudhatsz meg, amelyekre nem is gondoltál volna!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás