promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi szerint nem igaz, hogy kirúgatott egy gyűlölködő kommentelőt
Borítókép:  Tóth Gabi / via hirvilag.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy interjúban beszélt arról, hogy kirúgták a munkahelyéről a kommentelőt, aki a gyereke halálát kívánta, de aztán ezt írta: "bizonyos médiumok teljesen kiforgatták a szavaimat és kattintásért, aktivitás növelésért a karakterem, személyem ellen ugrasztottàk az embereket".

Körbejárta a magyar internetet a hír, hogy Tóth Gabi kirúgatott egy kommentelőt, aki azt írta, bárcsak halva születne a gyereke. Az NLC-nek adott interjúban ezt nyilatkozta:

Nem tétlenkedtem, utánamentem. Megkerestem az illetőt, és szóltam a munkáltatójának, hogy munkaidőben a közösségi oldalon mások halálát kívánja az alkalmazottja. Kirúgták!

 [[cikk]]

Az énekesnő most azonban azt állítja, hogy nem is ezt mondta, kiforgatták a szavait:

Aljas karaktergyilkolás zajlik bizonyos oldalakon... kihasználva ezzel minden olyan embert, akik bizonytalanok, frusztráltak, elveszettek... ÉN SENKIT NEM RUGATTAM KI A MUNKAHELYÉRŐL!  

Itt lehet elolvasni a teljes posztot, amiből az ugyan nem derül ki teljesen világosan, hogy a "valakit bepanaszolnak a munkahelyén, aztán az illetőt kirúgják", illetve a "kirúgatás" között pontosan mi a különbség, de az énekesnő biztosít mindenkit arról, hogy a lelkiismerete tiszta. 

A szeretet mindig győz! A jó mindig győz!

 [[fb]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás