Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Gabi szerint nem igaz, hogy kirúgatott egy gyűlölködő kommentelőt

Tóth Gabi szerint nem igaz, hogy kirúgatott egy gyűlölködő kommentelőt

Színes

Tóth Gabi szerint nem igaz, hogy kirúgatott egy gyűlölködő kommentelőt

Színes

Promotions 12:55

Egy interjúban beszélt arról, hogy kirúgták a munkahelyéről a kommentelőt, aki a gyereke halálát kívánta, de aztán ezt írta: "bizonyos médiumok teljesen kiforgatták a szavaimat és kattintásért, aktivitás növelésért a karakterem, személyem ellen ugrasztottàk az embereket".

Körbejárta a magyar internetet a hír, hogy Tóth Gabi kirúgatott egy kommentelőt, aki azt írta, bárcsak halva születne a gyereke. Az NLC-nek adott interjúban ezt nyilatkozta:

Nem tétlenkedtem, utánamentem. Megkerestem az illetőt, és szóltam a munkáltatójának, hogy munkaidőben a közösségi oldalon mások halálát kívánja az alkalmazottja. Kirúgták!

 

Az énekesnő most azonban azt állítja, hogy nem is ezt mondta, kiforgatták a szavait:

Aljas karaktergyilkolás zajlik bizonyos oldalakon... kihasználva ezzel minden olyan embert, akik bizonytalanok, frusztráltak, elveszettek... ÉN SENKIT NEM RUGATTAM KI A MUNKAHELYÉRŐL!  

Itt lehet elolvasni a teljes posztot, amiből az ugyan nem derül ki teljesen világosan, hogy a "valakit bepanaszolnak a munkahelyén, aztán az illetőt kirúgják", illetve a "kirúgatás" között pontosan mi a különbség, de az énekesnő biztosít mindenkit arról, hogy a lelkiismerete tiszta. 

A szeretet mindig győz! A jó mindig győz!

 

Borítókép: Tóth Gabi / via hirvilag.hu